Vi holder sommerferie - pakker sendes i uge 32

Handels- og fragtbetingelser og persondatapolitik

Ibens Keramik
Lollandsgade 25
5000 Odense C
TLF: +4523256099
CVR: 42125709

Generelt

De følgende vilkår og betingelser er gældende mellem dig og Ibens keramik og gælder på alle ordrer lagt på vores webshop www.ibenskeramik.dk, samt ordrer lavet per telefon, pr. mail eller via de sociale medier.

Venligst vær opmærksom på, at Ibens Keramik ikke kan garantere, at alle produkter på webshoppen er på lager eller tilgængelig for køb. Ibens Keramik ejer rettighederne til at revidere vores vilkår og betingelser på et hvilket som helst tidspunkt. Vær opmærksom på, at de vilkår og betingelser, der er gældende på det tidspunkt, din ordre er lagt, også er de vilkår og betingelser, der fortsat vil være gældende for denne ordre. Ændrer vi vores vilkår og betingelser herefter, vil de først være gældende for dit næste køb.

På grund af Ibens Keramiks produkters keramiske karakter og de håndværksmæssige processer vil hvert produkt optræde med et unikt udtryk og variere i struktur og udseende. Keramikken er håndlavet og derfor er hvert stykke ikke ens. Der kan være en smule forskelligheder i højde og drøjde og måske kan der være en lille ujævnhed. Men hvis du spørger os, er det charmen ved håndlavede produkter.

Produktet er lavet i stentøj og tåler mikroovn og maskinopvask. Bestikmærker kan forekomme på nogle glasurer igennem tiden.

Det er svært at gengive nøjagtige nuancer af en keramisk glasur under elektrisk lys. Vi gør meget for at sikre, at beskrivelsen og specifikationerne for vores produkter er korrekte, og at farvegengivelsen er så nøjagtig, som den fotografiske proces tillader. Billederne på vores hjemmeside er derfor vejledende.
Vi kan ikke holdes ansvarlige for variationer i farve forårsaget af browsersoftwaren, mobiltelefonen eller computersystemet, der bruges af kunden. Da alle vores produkter er unikke, håndlavede og håndglasere, kan der ikke klages over små variationer i størrelse, form og farve.

Køb

Ved at bruge webshoppen og/eller placere en ordre på webshoppen, pr. telefon eller e-mail bekræfter du at have læst vores Vilkår og Betingelser og Privatpolitik, og at du accepterer disse. Du bedes have læst og forstået vores Vilkår og Betingelser inden, du bekræfter din ordre. Vær opmærksom på, at produkterne i din kurv ikke er reserveret til dig og kan blive bestilt af en anden kunde, hvis du ikke gennemfører ordren selv og modtager en ordrebekræftelse. Det kan også ske, at du køber et produkt online, som er blevet solgt på samme tid i butikken eller ikke er på lager. Hvis sådan en situation opstår, ejer vi rettighederne til at annullere din ordre. Vi forsøger at holde vores lager opdateret, så sådanne situationer ikke opstår.

Når du har aflagt din ordre, sender vi dig en ordrebekræftelse pr. mail. I denne mail finder du dit ordrenummer, produktoversigt over bestilte varer, betaling- og leveringsoplysninger. Venligst vær opmærksom på at ordrebekræftelsen er en bekræftelse på, at vi har modtaget din ordre, men ikke en bekræftelse på, at vi har accepteret den.
Når din ordre er processeret, modtager du i en mail et forsendelsesdokument med relevant information omkring din ordre.

Priser

Samtlige priser der fremgår på Ibens Keramiks webshop er inkl. dansk moms (25 %) samt alle afgifter. Alle viste priser er dagspriser og er udelukkende gyldige på bestillingsdagen. Ibens Keramik tager forbehold for prisændringer og tastefejl.

Betalingsmetoder

De følgende betalingsmetoder kan bruges på www.Ibenskeramik.dk
En betaling kan gennemføres med følgende kreditkort: Visa, Visa Dankort, Mastercard, VISA Electron og American Express. Alle produkter fremgår i DKK, EUR eller USD, og alle priser inkluderer dansk moms (25%). Du kan blive opkrævet moms ved levering i eget land. Hvis dette er tilfældet vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger.
Alle køb lavet med kreditkort skal verificeres med en sikkerhedskode, og al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortholderen foregår via en krypteret SSL forbindelse. Du kan også opleve, at du skal gennem 3D secure før du kan færdiggøre din bestilling online. På www.ibenskeramik.dk gør vi det bedste for at opretholde sikkerheden så meget som muligt.
Du kan også betale med MobilePay, og du kan bruge gavekort til at betale for dit køb. Gavekort kan bruges i to år frem fra købsdatoen.

Levering og Fragt

Da Ibens Keramiks produkter er keramiske, er forsendelsespakkerne pakket ekstremt godt ind, og derfor bruges der større pakkekasser til forsendelse i forhold til beskyttelse af produktet. Dette resulterer i en højere fragtpris, der er målt i vægt og størrelse. Men med denne omhyggelige indpakning opnås der, at din vare ikke bliver beskadiget. Alle ordrer afsendes indenfor 1-3 hverdage fra Danmark, hvis varen er på lager. Vi sender altid med GLS og i Danmark til GLS pakkeshops.  Bemærk venligst, at vi ikke kan tage ansvar for eventuelle importskatter og afgifter relateret til dit modtagerland.
Hvis du vælger afhentning i værkstedet/butikken, vil du modtage en notifikation på e-mail, når din ordre er klar til afhentning.
Vi tilstræber kun at bruge indpakning, pakkefyld og kasser som er gode for vores miljø.

Returnering

Du kan anmode om returnering af dit køb inden for 14 dage efter levering. Du bedes venligst skrive en e-mail til kontakt@ibenskeramik.dk, hvor der tydeligt fremgår, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Bemærk venligst, at Ibens Keramik ikke betaler fragtomkostningerne ved returnering af varer.
Du kan ikke fortryde dit køb ved kun at nægte at modtage varen, men skal informere os tydeligt først. Kun ubrugte varer kan returneres. Du bedes vedlægge en kopi af den originale faktura i pakken, når du returnerer varen.
Hvis du returnerer en vare, skal du sørge for at varen er pakket omhyggeligt, vi anbefaler, at du bruger den emballage, som du modtog varen i. Varen skal være ubrugt og skal returneres i samme stand, som du modtog den. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Er varen prøvet udover beskrivelsen herover, betragter vi den som brugt, og du vil ved fortrydelse af købet kun få en del eller intet af købsbeløbet retur – afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Hvis produktet er beskadiget eller indeholder fejl, når du modtager den og seneste 48 timer efter modtagelse, skal du naturligvis sende den retur til os. Hvis du vælger at sende en beskadiget vare eller en vare med fejl retur, vil vi betale for fragtomkostninger tilbage til os. Kontakt os for mere information herom på mail kontakt@ibenskeramik.dk
Skulle du ønske at bytte din ordre til en anden vare, beder vi dig om at returnere din ordre og placere en ny på ordre på www.ibenskeramik.dk

Når vi har modtaget og kontrolleret returvaren, refunderer vi købsprisen til samme betalingskort, som blev anvendt ved købet. Der kan gå et par dage, før du kan se beløbet på kontoen.
Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Varer, der går tabt under returnering, kan vi desværre ikke kompensere for.
Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er sendt retur til os. Alle returvarer skal sendes til nedenstående adresse:
Ibens Keramik, Lollandsgade 25, 5000 Odense C
Pakken skal sendes som erhvervspakke.
Vi anbefaler ikke, at man benytter PostNord. I så fald skal pakken sendes som erhverv, da vi ikke har ressourcer til at køre rundt i pakkeshops og afhente returnerede varer. 

Ved speciellavede ordre frafalder de 14 dages returret. 

De 14 dages returnering er kun gældende ved handler på ibenskeramik.dk. 
Alle varer købt i Værkstedsbutikken på  er omfattet af bytteret. Dvs. at vi bytter din vare til noget andet, men giver ikke pengene igen. 

Reklamation

Ibens Keramik giver ifølge købeloven 2 år reklamationsret, jf. forbrugerklagenævnets regler, på produkter købt hos Ibens keramik, gældende fra den aktuelle købsdato, på materiale- og fabrikationsfejl på varen.
Måtte der mod forventning være nogle problemer med den modtagne varer betyder det, at du enten kan få varen ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation.
Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af slitage, skader eller fejl der direkte eller indirekte er opstået som konsekvens af ringe vedligeholdelse, eller som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Vær opmærksom på at vi ikke har brudgaranti på nogen produkter. Altså dækker vi ikke brudskader/revner, der opstår at brug og slitage

Vi tjekker alle færdige produkter meget grundigt igennem, så der som udgangspunkt ikke kommer noget keramik ud fra værkstedet, som vi ikke kan stå inde for. Husk derfor også selv at undersøge din vare grundigt, når du har modtaget den.

Skulle der blive brug for at reklamere, så skal dette gøres inden rimelig tid efter, at du har opdaget fejl eller mangler ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du som kunde måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Husk at produktet altid skal returneres i beskyttende emballage, og husk at få en kvittering for forsendelse, så vi kan refundere dine fragtomkostninger. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav
Skal produktet sendes retur skal det ske til følgende adresse:
Ibens Keramik, Lollandsgade 25, 5000 Odense C

Mrk.: Reklamation

Hvis du ønsker at reklamere over et modtaget produkt, så send os venligst en mail på Ibenskeramik@gmail.com med en grundig beskrivelse og billeder af fejlen.

Lykkes det ikke at finde en løsning, kan du klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning: Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, på www.forbrug.dk

Produktpleje

Hos Ibens Keramik sætter vi stor ære i at producere håndlavede produkter i høj kvalitet. Vi drejer det meste og en smule er håndbygget.

Vores kopper er drejet tyndt, og det gør dem meget lette og elegante. De bryder sig ikke om at stå helt tæt og i spænd med andre ting i opvaskemaskinen. Og på hylderne eller i skabet vil de helst stå uden at være stablet.

Alt er lavet i stentøjsler og brændt ved en meget høj temperatur. Det kan derfor tåle opvaskemaskine. Hvis du køber noget du er særligt glad for, kan du vælge at vaske det op i hånden.

Vi går aldrig på kompromis med det færdige produkt, og vi sælger ikke 2. sortering.

Copyright

Copyrights i dokumenter delt af Ibens Keramik er ejet af eller godkendt af Ibens Keramik. Du har lov til at bruge vores materiale til personlig eller ikke kommercielt brug.

Cookies

Cookies bruges på sitet til at forbedre din shoppeoplevelse på www.ibenskeramik.dk. Derudover bruges cookies til statiske formål og forskellige marketingaktiviteter. Cookies identificerer din computer og tillader sitet at gemme dine personlige oplysninger til fremtidig brug på sitet.

Information på webshoppen

Ibens Keramik kan ikke love, at alt indhold på webshoppen er fri for fejl eller mangler. Vi kan heller ikke garantere, at al information er up-to-date. Ibens Keramik kan på hvilket som helst tidspunkt ændre indhold på siden. Selvom vi gør os umage, kan der forekomme fejl. Dele af de services, som vi giver gennem webshoppen opretholdes af en tredjepartsudbyder. Ibens keramik kan ikke blive holdt ansvarlig i situationer, hvor fejl sker grundet deres aktiviteter.

Persondatapolitik mellem kunder og ibenskeramik.dk

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn – Adresse – Telefonnummer – E-mailadresse – Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Ibens Keramik.

1) Hvilke oplysninger behandles, hvorfor og på hvilket grundlag?

Salg på webshop: Almindelige kontaktoplysninger og betalingskortoplysninger. Oplysningerne behandles med henblik på at gennemføre dine køb, herunder fakturering og forsendelse, og behandles således som led i opfyldelse af en aftale.

Markedsføring: Navn, interesseområde, e-mail adresse med henblik på at udsende nyhedsbreve til de, som har samtykket hertil. Personoplysningerne behandles således, fordi vi har en legitim interesse heri.

2) Hvornår sker der databehandling?

Indsamling, registrering og behandling af data sker ved gennemførelse af køb i vores webshop samt ved dialog, markedsføring og korrespondance af kunder og samarbejdspartnere.

3) Hvem deler vi oplysningerne med?

Når du køber et produkt via vores webshop og får produktet udleveret i vores fysiske butik, videregives dine kontaktoplysninger til butikken som udleverer produktet, med henblik på at udlevere produktet til dig.

Når du giver os din mail i forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev, videregiver vi din e-mail i krypteret form til Facebook med henblik på at målrette vores markedsføring via Facebook til dig eller folk, som ligner dig.

Vi benytter eksterne leverandører til bl.a. opbevaring af data og udvikling og drift af hjemmesiden og webshoppen. I den forbindelse overlades dine personoplysninger til følgende eksterne leverandører:

3.1) E-mail markedsføring

Vi foretager e-mailmarkedsføring, herunder udsendelse af nyhedsbrev i samarbejde med:

MailerLite.com

Privatlivspolitik: https://www.mailerlite.com/legal/privacy-policy

4) Retningslinjer vedr. indhentning af samtykke til markedsføring

Vi indhenter udelukkende samtykke til markedsføring gennem køb på ibenskeramik.dk og via tilmelding til vores nyhedsbreve.

5) Hvor længe behandles oplysningerne?

Vi behandler dine oplysninger, så længe der er et sagligt formål hermed.

Vi opbevarer dine oplysninger, registreret i forbindelse med markedsføring, herunder tilmelding til vores nyhedsbrev, indtil du frabeder dig sådanne henvendelser. Ibenskeramik.dk sletter løbende inaktive brugere fra e-maildatabasen. En bruger bliver inaktiv, så snart brugeren ikke har åbnet eller på anden måde interageret med de seneste 30 nyhedsbreve.

Vi opbevarer og behandler dine personoplysninger omkring køb af cykel hos os i en periode på mindst 5 år efter købet med henblik på senere at kunne hjælpe dig med at dokumentere købet, eksempelvis i forbindelse med forsikringssager, garantisager eller ønsker om genfinding af kvittering. Herefter sletter eller anonymiserer vi dine oplysninger fra vores it-systemer og destruerer eller anonymiserer eventuelle fysiske kopier heraf. Ønsker du dine personoplysninger slettet tidligere kan dette gøres ved at rette henvendelse til os.

6) Datasikkerhed

Vi har regler og procedurer for datasikkerhed, således de indsamlede data nyder beskyttelse mod tab, ændring eller misbrug.

Vores data er beskyttet bag firewall og af antivirus programmer. Disse systemer vil kunne opdage, rapportere, undersøge og dokumentere brud på sikkerheden.

Sker der er brud på sikkerheden, vil Datatilsynet blive underrettet indenfor 72 timer efter tidspunktet for konstateringen af brud på persondatasikkerheden. Desuden vil de registrerede personer uden unødig forsinkelse blive underrettet om bruddet.

7) Udøvelse af dine rettigheder

Du kan til enhver tid få adgang til og indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig.

Du kan også til enhver tid få berigtiget, slettet eller begrænset behandlingen af dine data samt gøre indsigelse mod behandlingen af disse.

Ønsker du at gøre brug af ovennævnte rettigheder, bedes du kontakte os på ibenskeramik@gmail.com

8) Cookies

Når du besøger ibenskeramik.dk, indsamler vi oplysninger om dig via cookies. En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv. På den måde ved serveren (webstedet) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Cookies anvendes på ibenskeramik.dk til at optimere websitet og skabe den bedst mulige brugeroplevelse.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Slet cookies her.

9) Klageadgang

Du har mulighed for at klage over behandlingen af dine personoplysninger til

Datatilsynet via følgende kontaktoplysninger:

Datatilsynet

Borgergade 28

1300 København K

Tlf. 33 19 32 00

E-mail: dt@datatilsynet.dk

Læs mere om klageadgang på Datatilsynets hjemmeside her: www.datatilsynet.dk

Virksomhedsinformation

Ibens Keramik

Lollandsgade 25

5000 Odense

Tlf. 23 25 60 99

ibenskeramik@gmail.com

CVR: 42125709