Vi holder sommerferie - pakker sendes i uge 32

FAQ

Her finder du de oftest stillede spørgsmål

Åbningstiderne i Værkstedsbutikken varierer lidt fra uge til uge. Men man må altid gerne skrive her eller på Instagram og aftale et tidspunkt, man kan komme forbi butikken på.

-Ja! Keramikken er lavet i stentøjsler og brændt ved meget høje temperaturer. De kan derfor tåle opvaskemaskine, men de bryder sig ikke om, at stå tæt med andre ting i opvaskemaskinen. Og på hylderne eller i skabet vil de helst stå uden at være stablet.

Vi sender gerne keramik, hvis du ikke bor i nærheden af os.

Du er meget velkommen. Butikken er også mit værksted, derfor er jeg her næsten hver dag, og du er altid velkommen til at skrive og aftale et besøg.

Jeg reserverer gerne, hvis du betaler koppen med det samme. Så kan du hente den, når du har tid eller få den sendt.

Jeg ville ønske, jeg kunne sige ja til alle jeres søde forespørgsler om særlige kopper, tallerkner og skåle til dem i holder af, men lige nu er tiden ikke til det.

Det kan jeg! Jeg arbejder på at oprette et drejekursus, hvis du ved, at du gerne vil på sådan et, så skriv en mail, så tager jeg fat i dig, når jeg opretter et hold.

Det kan vi godt finde ud af. Send mig en mail, så kan vi snakke om detaljerne.

Nej, det kommer jeg ikke til at gøre. Jeg vil gerne kunne stå inde for al den keramik, der kommer ud af værkstedet, og derfor vil jeg ikke have kopper med fejl på stående hos jer.